SCi, het bedrijf dat eigenaar is van Eidos, heeft tegenover Reuters bekend gemaakt dat het in 2007 nog geen titels voor de Playstation 3 in de planning heeft. De uitgever zal pas in 2008 beginnen met de ondersteuning van Sony's nieuwste console. Dit betekent onder andere dat we Kane & Lynch: Dead Men niet snel op de Playstation 3 hoeven te verwachten.

Doordat SCi de PS3 pas in 2008 gaat ondersteunen, heeft de vertraging van de console voor Europa, van eind dit jaar naar maart 2007, ook geen gevolgen voor de financiële vooruitzichten van het bedrijf. SCi lijkt voor het eerst sinds de overname van Eidos weer in de zwarte cijfers terecht te zijn gekomen.

SCi was ook bij de ondersteuning van de Xbox 360 redelijk laat. Waar veel uitgevers bij de lancering al een Xbox 360-titel klaar hadden staan, kwam SCi pas in de lente van 2006 met onder andere Hitman en Tomb Raider voor de 360. De eerste 360-game van Eidos die niet op de huidige generatie verschijnt, Battlestations Midway, laat nog tot 2007 op zich wachten.