Dat het niet altijd koek en ei is tussen ontwikkelaar en uitgever blijkt wel na de laatste ontwikkelingen rondom Devastation, de tegenvallende shooter van Digitalo, die toch wel als een regelrechte flop gezien mag worden. Volgens de Duitse uitgever Ascaron zal Digitalo geen patches meer voor het spel maken en kwam de laatste patch ook met alle mogelijke moeite tot stand. Ingo Mohr van Ascaron laat in deze forum post dan ook weten dat dit de allerlaatste keer is dat hij met deze "ontwikkelstudio" zal samenwerken.3. Nun zu der guten Nachricht.

Der Mod Contest ist für uns nicht gestorben.

Wir müssen ihn nur etwas anders aufziehen. In dieser Sache laufen im Moment konkrete Planungen, und ich hoffe euch nächste Woche etwas dazu sagen zu können.

Ich hoffe ich habe ein paar eurer Fragen beantworten können, auch wenn die Antworten nicht so ausgefallen sein mögen wie sich das die Meisten wohl gewünscht haben

Of de "patchstop" alleen geldt voor de Duitse versie of ook voor de Europese versie is niet bekend. Devastation zou dit jaar een van de subtoppers in het FPS genre moeten worden, maar door een zeer gebrekkige AI, saaie gameplay en de nodige bugs haalde het spel de grijze middenmoot niet eens.