[Geen nieuws]Gamestop aangeklaagd vanwege 'misleiding' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een klant van GameStop, James Collins, klaagt de winkel aan vanwege 'misleiding'. Collins had een tweedehands exemplaar gekocht van Dragon Age: Origins omdat er op de doos stond dat hij gratis downloadbare content kreeg. Het is echter zo dat downloadbare content enkel door de eerste eigenaar van de game kan worden aangekocht.

Collins betaalde 55 dollar voor de game, terwijl een eerstehands exemplaar 60 dollar kost. Als hij de downloadbare content wil downloaden, dient hij alsnog vijftien dollar te betalen. Dat betekent dat de prijs van een tweedehands game met alle content duurder is dan een nieuw exemplaar van de game. Collins trachtte zijn geld terug te krijgen van GameStop maar een manager van de winkel vertelde hem dat er zeven dagen waren verstreken en hij geen recht meer had op zijn geld. Hierop heeft hij een aanklacht ingediend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou