Geen Linux op PS3 Slim, wel Sony Bravia-synchronisatie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wanneer gebruikers zowel een PS3 Slim als een Sony Bravia bezitten, dan kunnen ze deze via de Bravia Sync-optie met elkaar verbinden. Dit houdt in dat het televisiemenu bediend kan worden met de Dual Shock-controller van de spelcomputer en dat de PS3 automatisch wordt uitgeschakeld, wanneer de televisie wordt uitgezet.

Kleiner

De PS3 Slim is ongeveer een derde kleiner dan de originele PlayStation 3 en heeft een matte afwerking en een nieuw logo. Verder is het apparaat zuiniger, stiller en heeft het fysieke knoppen die ingedrukt kunnen worden in plaats van tiptoetsen.

Ook werd bekend dat het apparaat geen PlayStation 2-games kan afspelen en heeft een vervangbare harde schijf van 120 gigabyte.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou