Geen campaign voor Black Ops 3 op PS3 en X360 | Gamer.nl

Geen campaign voor Black Ops 3 op PS3 en X360 | Gamer.nl

De PlayStation 3- en Xbox 360-versies van Call of Duty: Black Ops 3 hebben geen singleplayer- of coöpmodus vanwege hardwarebeperkingen. Dat laat uitgever Activision weten op de Call of Duty-website.

"De grootte van de 1-4-speler coöp-campaign van de PS4-, Xbox One- en pc-versies kon niet reëel gemaakt worden op oude hardware", aldus de uitgever. De last gen-versies bevatten wel de zombiemodus en de multiplayer.

Compensatie
Ter compensatie worden deze versies iets goedkoper (omgerekend 45 euro). Bovendien bevat het spel een downloadcode voor de originele Call of Duty: Black Ops.

Black Ops 3 mist op de PS3 en X360 ook enkele in-game diensten zoals de Weapon Paint Shop en verscheidene esports-ondersteunende functies.

Het is voor het eerst dat Activision ervoor kiest om de singleplayer weg te laten om hardwarebeperkingen van de vorige generatie consoles. Wel liep de uitgever vorig jaar al tegen deze beperkingen aan: de lat gen-versies van Advanced Warfare bevatten minder wapens dan de current gen-versies.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou