'Geen brandend verlangen naar BioShock-film' | Gamer.nl

'Geen brandend verlangen naar BioShock-film' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Voor ons en [uitgever] Take-Two moet het iets zijn wat de fans echt willen zien. Tegelijkertijd moet het ook een goede introductie zijn voor degenen die niet bekend zijn met de BioShock-reeks en een goed beeld geven van de game", aldus Levine. "Er zijn ongetijfeld verschillen tu en games en films, maar de film moet wel hetzelfde DNA bevatten als het gaat om de wereld en de verhalende elementen. Maar weet je, we willen de film niet per se gemaakt zien."

Productie

In mei 2008 werk bekend dat Take-Two een deal had gesloten met Universal Studios om een verfilming van de game te maken. Pirates of the Caribbean-regi eur Gore Verbinski was oorspronkelijk in 2009 aangesteld als de regi eur van de film, maar hij verliet het project. In een verklaring liet Verbinski weten dat de productie werd geteisterd door financiële beperkingen en dat hij de film niet voor alle leeftijden geschikt wilde maken, terwijl dit wel van hem verwacht werd. Op dit moment ligt de productie van de film stil.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou