Electronic Arts gaat geen 1.1 versie uitbrengen voor de Nederlandse of Duitse versie van Medal of Honor allied assault. Hoewel de site Krawall enkel het nieuws meld over de Duitse versie is het vrij logisch te concluderen dat dit ook voor de Nederlandse geld. Nederlandse kopers kunnen al weken geen servers joinen en EA gooit er vrolijk nog een week bij op. EA geeft de volgende reden:Der Patch 1.1 für die US/UK Version war nicht fehlerfrei, so daß die Entwickler der Meinung sind, daß es keinen Sinn gemacht hätte, diesen fehlerhaften Patch auch an die deutsche Fangemeinde weiterzureichen.

Nun aber zur guten Nachricht des Tages. Noch heute wird der Patch 1.2 für die UK/US Version online gestellt. Anfang nächster Woche wird es dann soweit sein, daß auch der deutsche Patch 1.2 online gestellt wird und wir uns bereits jetzt auf eine kommende fröhliche Woche freuen dürfen.

Nee, van een grote fanbase houden ze niet bij EA want ze zitten de consumentjes te pijnigen alsof het een lieve lust is. Er zijn wel verschillende manieren om je NL versie toch naar versie 1.1 te patchen maar dit gaat niet altijd perfect. We moeten nu dus nog minstens een week wachten op versie 1.2 en dan hoop ik toch echt dat ze zich dit keer wel aan de afspraak houden. Wordt vervolgd.

UPDATE: EA meldde ons via E-mail dat de patch er wel komt, de vraag is alleen hoe goed ze ingelicht zijn. Als het waar is dat 1.2 binnenkort komt is de kans groot dat de internationale patches ook allemaal versie 1.2 worden. Het is te hopen dat ze vanaf dan wel voor alle districten de patches tegelijk releasen.