Eén Red Dead Redemption-speler heeft een aantal video's op YouTube geplaatst waarin het spel een aantal personagemodellen door elkaar haalt. Zo kwam deze gebruiker een man tegen, die alle eigenschappen vertoond van een puma. Op internet staat deze bug bekend als de Infamous Cougar-Man, de beruchte poema-man. In het geval van de Donkey Lady, wordt een ezel weergegeven als een vrouw. Deze vrouw heeft een ezelskop en kan bereden worden. 

Ook meldt deze gebruiker een voorval waarin sommige vogels weergegeven worden als vliegende mensen en een handlanger eruit ziet als een zwevende hond. Daarnaast zijn er gevallen van zwevende paarden, wagens die gelanceerd worden en paarden die vast komen te zitten. Voor zover bekend worden al deze bugs opgelost door de game opnieuw op te starten.

Onzichtbaar

Vorige week kwam een bug in Red Dead Redemption aan het licht die er voor zorgde dat het personage, paard of wapen van een speler niet zichtbaar was in de online multiplayer. Ontwikkelaar Rockstar heeft dat probleem inmiddels opgelost. Op bovenstaande bugs is niet gereageerd. Reacties op YouTube en andere websites wijzen erop dat gamers ook niet per se zitten te wachten op een oplossing van Rockstar Games, omdat de fouten als grappig en niet als storend worden ervaren.