Vandaag brengt Epic Games een nieuwe update uit voor de Xbox 360 shooter Gears of War. Goed nieuws voor de gamers die maar geen genoeg kunnen krijgen van het bijeenschrapen van achievements; de patch is gemaakt volgens nieuwe richtlijnen van Microsoft die ontwikkelaars de mogelijkheid geeft om een extra 250 punten vrij te geven via downloadbare content.

Je zult echter wel eerst wat geld uit moeten geven voordat je de achievements kunt bemachtigen, aangezien ze verwerkt zitten in de pas toegevoegde Annex game modus en het Hidden Fronts map pack. Hidden Fronts is te downloaden vanaf Xbox Live Marketplace voor 800 Microsoft punten. Als je wacht tot 3 september zal de map pack gratis verkrijgbaar zijn.

De update zorgt naast achievements ook voor fixes. Zo is de Roadie Run game mode flink aangepakt en bevat nu verbeterde controls die de spelers meer controle over de omgeving moeten geven, ook al is nog niet precies zeker hoe dat in zijn werk gaat. Ook heeft de patch een aantal uitbuitingsmogelijkheden van de multiplayer mode aangepakt.

Eén van de vier Hidden Fronts levels.

Met dank aan MetalSonic voor het melden van dit nieuws.