Randy Pitchford, president van Gearbox Software, de ontwikkelaar van games als Brothers In Arms, maakte gisteren een prikkelende post op het officiële Gearbox-forum. Hij zegt bezig te zijn met een nieuw project dat groots is. Het is 'kijk-naar-onze-line-up-en-bedenk-nog-iets-groter' groot, aldus Randy. Hij zal zelf de leiding nemen over de ontwikkeling van het project.

Randy kan nog niet vertellen wat het project inhoudt, maar wanneer we er achter komen zullen we blijkbaar snappen dat niets van wat hij zegt overdreven is. Het project zal niet dit jaar en ook niet volgend jaar afgerond worden, onder andere omdat vooral een kleiner team er aan werkt totdat Brothers in Arms: Hell's Highway en Borderlands de deur uit zijn.

Verder gebruikte hij de forumpost om te melden dat ze op zoek zijn naar nieuw personeel, dus beschik je over dergelijke talenten en wil je die verlenen aan Gearbox, dan kan je hier zijn post er nog even op nalezen. Wij wachten gespannen op meer informatie over dit nieuwe project.