Geanimeerde serie rondom Final Fantasy 9 in de maak

Geanimeerde serie rondom Final Fantasy 9 in de maak

Het in Parijs gesitueerde Cyber Group Studios gaat met Square Enix een animatieserie gebaseerd op Final Fantasy 9 maken.

Dat is aangekondigd. Cyber Group neemt de productie, wereldwijde distributie, licenties en merchandise van de serie op zich. De komende maanden moet de serie aan televisiezenders worden voorgesteld, met als doel om de productie eind dit jaar of begin volgend jaar te beginnen.

Details over de inhoud van de serie zijn nog niet bekend, maar wel duidelijk is dat de doelgroep van de animatieserie moet liggen tussen de acht en dertien jaar.

Final Fantasy 9 verscheen oorspronkelijk op de eerste PlayStation-console, maar is inmiddels ook verkrijgbaar op systemen als PlayStation 4, iOS, Android, Switch en pc.

Final Fantasy 9

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ok, dus... blijkbaar hebben ze bij Square/Enix ook wel in de gaten dat dit best een bijzondere Final Fantasy is die ik ook de naam heel erg eer aan vind doen; het is mijn persoonlijke favoriet. Maar ze vertikken het om nog een nieuwe game uit te brengen met hetzelfde rijke sprookjesthema :(

0
test

@gimbal2 Ik deel deze mening. Ik ben eerlijk wel een beetje klaar met de 17e Final fantasy VII product. Crisis Core, Advent Children, een remake, mobile game, characters in Kingdom Hearts. Het lijkt wel alsof alles F****g Cloud en Sephiroth moet zijn. Als je een beetje developers interviews leest, merk je dat de liefde voor de serie vaak ligt in andere delen, maar 7 is een hype dus daar moet alles aan worden uitgemolken. Ik hoop echt enorm dat ze, als de serie populariteit wint, er ook een vervolg komt.(ontwikkelaars hebben in een uitgebreid interview van Juli 2020, aangegeven dat 9 een bijzondere titel was, en de eerste in der serie waar ze met een internationaal team aan hebben gewerkt, en dat die invloeden ook merkbaar zijn in het design.) Een remake van het origineel is ook welkom, maar ik ben echt benieuwd wat ze verder nog kunnen doen met deze characters en wereld.

0

Aanbevolen voor jou