Garry's Mod bereikt miljoen downloads | Gamer.nl

Garry's Mod bereikt miljoen downloads | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik weet dat dit niet bepaald de 2,9 miljoen is die Minecraft heeft gehaald, maar dit is erg belangrijk voor me als ik bedenk dat dit allemaal begonnen is als een erg kleine modificatie, ongeveer zes jaar geleden", schrijft Newman. "Dit is meer dat ik had durven verwachten of wensen!"

Newman zegt van plan te zijn geweest om een grote update uit te brengen als de miljoen werd gehaald, hij heeft deze echter nog niet af. De mijlpaal werd eerder bereikt dan hij had verwacht. Uit een grafiek op zijn blog blijkt dat Garry's Mod vooral de afgelopen periode zeer goed heeft verkocht.

Garry's Mod

Garry's Mod kan omschreven worden als een soort zandbak, waarin allerlei items uit Source Engine-games als Half-Life 2, Portal, Team Fortre 2 en Counter-Strike ingeladen kunnen worden. Gebruikers kunnen met deze objecten experimenteren, machines bouwen of stillevens maken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou