Gareth Bale van Real Madrid op cover PES: UEFA Euro 2016 | Gamer.nl

Gareth Bale van Real Madrid op cover PES: UEFA Euro 2016 | Gamer.nl

Konami gaat Gareth Bale op de cover van de Uefa Euro 2016-versie van Pro Evolution Soccer 2016 zetten. De voetballer speelde voorheen voor Tottenham, maar speelt op dit moment voor Real Madrid.

Op de cover is Bale te zien met zijn kenmerkende handgebaar in de vorm van een hart. In plaats van het tenue van Real Madrid, is hij te zien in het officiële uniform van het nationale team van Wales. Bale heeft elke kwalificatieronde van Euro 2016 gespeeld en heeft maar liefst zeven goals op zijn naam staan.

Samen met deze aankondiging is nieuwe informatie gedeeld over bonus content voor spelers die de fysieke versie van de voetbalgame aanschaffen. Inbegrepen zitten één Amba ador agent, zeven Euro Special Agents en 100.000 GP-punten verdeeld over tien weken.

De Euro 2016-content wordt automatisch toegevoegd voor eigenaars van Pro Evolution Soccer 2016 op pc, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4 vanaf 24 maart. Een fysieke versie voor PlayStation 3 en PlayStation 4 wordt uitgebracht op 21 april. Hierbij inbegrepen zit de originele game en de Euro 2016-content.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou