Al scheurend en schietend achtervolgen verschillende auto's elkaar, luidpiepende banden zijn het gehoor als er door één van de vele bochten wordt gemanouvreerd. Na 10 lange minuten komen de auto's tot stilstand en vormt er een doodse stilte op het industrieterrein. Strenge blikken flitsen over het terrein heen en nog geen minuut later is alles afgelopen.

Het was een bloeddorstige strijd, kogels vlogen over en weer en de wereld is weer een flink aantal gangsters kwijt. Het enige wat overblijft is een half gloeiende sigaar die Joey Bane na het reloaden van zijn Stengun op de grond heeft gegooid.

Dit was even mijn inleving in het thema wat ook Gangsters 2 aanhoudt, de Mafia en Gangster wereld. Eidos Interactive stuurde het nieuwtje naar Stomped dat hun real time strategy game vandaag naar de winkels vertrekt en er zelfs later een demo van het spel het internet op gegooid zal worden. Gangsters 2 brings to life the organized crime world of Prohibition America, a time when violence and greed ruled in the pursuit to become the boss of bosses. Use your skills and cunning to build a team of mobsters including specialists such as Card-Sharps, Hit-Men, Arsonists, and Safe-Crackers in the attempt to dominate the cities in the state of New Temperance.De tweede game vandaag alweer die naar de winkels vertrekt, laten we hopen dat het goede zijn. Zodra de demo uitkomt laten we natuurlijk van ons weten.