Het Nederlandse Control meldt op haar website dat het in overleg met NLGD Foundation heeft besloten dit jaar niet het sprekersprogramma voor het Festival of Games te verzorgen. Control spreekt niet over de reden voor dit besluit. De organisatie wordt nu overgenomen door GamesIndustry. "Met GamesIndustry hebben we een internationale partner gevonden die ons kan helpen de juiste sprekers voor ons evenement aan te trekken", zegt Seth van der Meer, voorzitter van NLGD Foundation.

Phil Elliott, uitgever van GamesIndustry, voegde daaraan toe: "Het is me een genoegen dat we samen gaan werken met de NLGD Foundation op het Festival of Games. Het is een evenement dat om ontwikkelaars draait en nu gezien mag worden als het meest belangrijke evenement in de industrie op de Europese kalender."

Festival of Games

Het Festival of Games is een jaarlijks evenement in Nederland dat zich richt op belangrijke ontwikkelingen in de game-industrie. Tijdens het evenement doen sprekers werkzaam bij bedrijven uit de industrie hun verhaal. De eerstvolgende editie van Festival of Games vindt volgend jaar plaats op 28 en 29 april in Utrecht.