Nieuws
gamescom

Gamescom neemt in mei besluit over fysieke beurs

Doorgaan of digitaal

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Gamescom gaat in mei definitief een besluit nemen over het wel of niet doorgaan van de fysieke beurs. Dat maakte de organisatie onlangs bekend op de website van het jaarlijkse evenement.

Gamescom vindt vooralsnog van 25 tot 29 augustus plaats in Keulen. Door de uitbraak van het coronavirus zijn er veel twijfels of de fysieke beurs wel door kan gaan. Eerder gaf de organisatie een verklaring dat de beurs nog steeds doorgaat, maar dat ze wel de ontwikkelingen rond het virus goed in de gaten houden.

Nu heeft de organisatie aangekondigd dat het evenement doorgaat, maar dat er in mei een besluit wordt genomen of dat kan met de fysieke beurs. Ze onderzoeken ook de mogelijkheden om het evenement volledig digitaal te maken. Hoe dat in zijn werking gaat wordt op een later moment in aanloop naar Gamescom bekendgemaakt.

Gamescom vindt plaats van 25 tot 29 augustus. Wanneer het besluit in mei genomen gaat worden is nog niet bekend. Bekijk hier een tijdlijn over de impact van het coronavirus op de game-industrie.

Gamescom

Dit artikel delen:

Lees meer

50.000 spelers krijgen permaban in Call of Duty: Warzone Doe mee met ons grote Blijf Thuis Fifa 20-toernooi
0

Reacties op: Gamescom neemt in mei besluit over fysieke beurs

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.