Gamescom neemt in mei besluit over fysieke beurs

Gamescom neemt in mei besluit over fysieke beurs

Gamescom gaat in mei definitief een besluit nemen over het wel of niet doorgaan van de fysieke beurs. Dat maakte de organisatie onlangs bekend op de website van het jaarlijkse evenement.

Gamescom vindt vooralsnog van 25 tot 29 augustus plaats in Keulen. Door de uitbraak van het coronavirus zijn er veel twijfels of de fysieke beurs wel door kan gaan. Eerder gaf de organisatie een verklaring dat de beurs nog steeds doorgaat, maar dat ze wel de ontwikkelingen rond het virus goed in de gaten houden.

Nu heeft de organisatie aangekondigd dat het evenement doorgaat, maar dat er in mei een besluit wordt genomen of dat kan met de fysieke beurs. Ze onderzoeken ook de mogelijkheden om het evenement volledig digitaal te maken. Hoe dat in zijn werking gaat wordt op een later moment in aanloop naar Gamescom bekendgemaakt.

Gamescom vindt plaats van 25 tot 29 augustus. Wanneer het besluit in mei genomen gaat worden is nog niet bekend. Bekijk hier een tijdlijn over de impact van het coronavirus op de game-industrie.

Gamescom

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou