Gamescom-liveshow bevat nieuwe beelden Death Stranding en meer

Gamescom-liveshow bevat nieuwe beelden Death Stranding en meer

Gamescom: Opening Night Live, de liveshow die op 19 augustus wordt gehouden, bevat onder andere nieuwe beelden van Death Stranding.

Geoff Keighley neemt net als het E3 Coliseum de presentatie op zich en heeft dan ook de line-up bekendgemaakt. Naast de aanwezigheid van Hideo Kojima en zijn nieuwe game Death Stranding, zullen bedrijven als Activision, Electronic Arts, Capcom, Google (met Stadia), Bungie, Bandai Namco, Koch, Epic, Square Enix, Sony, Xbox Game Studios en Private Division aanwezig zijn. Diverse onafhankelijke studio's doen daarnaast nieuwe aankondigingen.

"Ik vind het geweldig om de game-industrie samen te brengen op deze unieke avond, waar veel van de grootste games op Gamescom die later dit jaar en in 2020 uitkomen worden gevierd", aldus Keighley. "Wereldwijde fans de de stream kijken kunnen een overzicht verwachten van wat er allemaal op Gamescom aanwezig is, maar ook updates en onthullingen rondom enkele van de meest langverwachte games. Daarnaast worden er nieuwe projecten aangekondigd."

Naast Gamescom: Opening Night Live werd eerder al bekendgemaakt dat Sega van plan is een nieuwe game aan te kondigden tijdens Gamescom, houdt Google een nieuwe Stadia Connect en toont Bandai Namco volgens geruchten meer van de nieuwe FromSoftware-game Elden Ring.

Gamescom: Opening Night Live wordt op 19 augustus om 20:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden op YouTube, Twitch en Mixer. Natuurlijk is de show ook op Gamer.nl te zien.

Death Stranding

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou