Nieuws
Gamescom

Gamescom-liveshow bevat nieuwe beelden Death Stranding en meer

Op 19 augustus vanaf 20:00 uur

Geschreven door Michel Musters op
Gamescom: Opening Night Live, de liveshow die op 19 augustus wordt gehouden, bevat onder andere nieuwe beelden van Death Stranding.

Geoff Keighley neemt net als het E3 Coliseum de presentatie op zich en heeft dan ook de line-up bekendgemaakt. Naast de aanwezigheid van Hideo Kojima en zijn nieuwe game Death Stranding, zullen bedrijven als Activision, Electronic Arts, Capcom, Google (met Stadia), Bungie, Bandai Namco, Koch, Epic, Square Enix, Sony, Xbox Game Studios en Private Division aanwezig zijn. Diverse onafhankelijke studio's doen daarnaast nieuwe aankondigingen.

"Ik vind het geweldig om de game-industrie samen te brengen op deze unieke avond, waar veel van de grootste games op Gamescom die later dit jaar en in 2020 uitkomen worden gevierd", aldus Keighley. "Wereldwijde fans de de stream kijken kunnen een overzicht verwachten van wat er allemaal op Gamescom aanwezig is, maar ook updates en onthullingen rondom enkele van de meest langverwachte games. Daarnaast worden er nieuwe projecten aangekondigd."

Naast Gamescom: Opening Night Live werd eerder al bekendgemaakt dat Sega van plan is een nieuwe game aan te kondigden tijdens Gamescom, houdt Google een nieuwe Stadia Connect en toont Bandai Namco volgens geruchten meer van de nieuwe FromSoftware-game Elden Ring.

Gamescom: Opening Night Live wordt op 19 augustus om 20:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden op YouTube, Twitch en Mixer. Natuurlijk is de show ook op Gamer.nl te zien.

Death Stranding

Dit artikel delen:

Lees meer

Random lootboxes verdwijnen uit Rocket League Update: Snake-stemacteur David Hayter reageert op 'Tekken 7-grap' op EVO
0

Reacties op: Gamescom-liveshow bevat nieuwe beelden Death Stranding en meer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.