Games gebaseerd op Funko-poppetjes in de maak

Games gebaseerd op Funko-poppetjes in de maak

Funko heeft aangekondigd dat het games gaat uitbrengen gebaseerd op de populaire Funko-poppetjes.

Die aankondiging deed het bedrijf op San Diego Comic-Con afgelopen weekend. Men werkt daarvoor samen met ontwikkelaar 10:10 Games, dat geleid wordt door ontwikkelaar Jon Burton - bekend van de Lego Star Wars-reeks, Mickey Mania, Puggsy, en Sonic 3D Blast.

"Door samen te werken met 10:10 Games en de beste gamemakers uit de industrie, hebben we het talent om games te leveren die Funko's unieke look & feel uitdragen", aldus CEO Andrew Perlmutter. 

Er is nog maar weinig bekend over de games in kwestie, al werd wel aangekondigd dat het eerste spel ergens in 2023 uit moet komen en een actie-platformer betreft. De game moet naar pc en moderne consoles komen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vreselijk

0
test

@Mmo-veteran Wat je zegt ben je zelf! Oooooooh!!

0
test

Het kan op zich best grappig wezen.. maar dan wel met alle bekende poppetjes en niet een onbekende dwarrel.. en dan nog de gameplay? Wat gaat het worden?? Zou op zich lachen zijn als je gekochte funko's in je game kan laden en dat ik dus met mijn Rivers Cuomo of Kurt Cobaintje een avontuur kan aangaan.. ach wat zeg ik nou.. dit wordt gewoon vreselijk..

0

Aanbevolen voor jou