Als presentator introduceer je diverse onderdelen, interview je gasten, ga je met ze in discussie over actuele thema’s, kortom: jij bent de baas! Natuurlijk straal je autoriteit uit en beschik je altijd over een kritische houding, ook al is het hoofddoel van het programma informeren en vermaken.

We zijn bij voorkeur opzoek naar een man met een leeftijd van tussen de 24 en 34 jaar. Het liefst met enige aantoonbare ervaring in het presenteervak en algemene kennis over het maken van videoproducties.

Denk je aan dit profiel te voldoen, mail ons dan je motivatie en cv.

Gamer.nl is één van de grootste en oudste gamesites van Nederland en staat voor gedegen journalistiek omtrent games. Daarnaast wil de website voorloper zijn op het gebied van nieuwe trends in de game-industrie. Gamer.nl is voor iedereen die in welke mate dan ook interesse heeft in games op spelcomputers, handhelds, computersystemen of mobiele platforms. De vaste kern van de Gamer.nl-bezoekers bevindt zich voornamelijk in de mannelijke doelgroep en dan specifiek de leeftijdscategorie 16 tot en met 34 jaar.