Gamer.nl streamt morgen om 12:00 uur Driveclub | Gamer.nl

Gamer.nl streamt morgen om 12:00 uur Driveclub | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Dat Driveclub op zichzelf een goede game is, moge duidelijk zijn, maar het racespel werd ook geplaagd door niet werkende servers en nog niet complete features. 

Joe gaat proberen om de verbeteringen sinds de release van Driveclub te laten zien. De belangrijkste daarvan zijn de weerseffecten, de fotografiestand, de challenges, de aangepaste AI en meer stabiliteit tijdens de online multiplayer. Daarnaast verschijnt rond de stream ook een artikel waarin alles nog eens in geschreven tekst wordt uitgelegd.

Morgen om 12:00 uur op Gamer.nl dus. Wordt ook lid van de Gamer.nl Twitch-pagina, dan krijg je altijd een e-mail wanneer we live gaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou