Het is een mooie dag voor Gamer.nl; dit is namelijk de 20.000e nieuwsposting sinds de site in oktober 1999 online ging. In de loop der jaren is er natuurlijk het nodige veranderd op het gebied van de games, zo is er bijvoorbeeld een nieuwe generatie consoles uitgekomen, ging 3DFX failliet en zijn er natuurlijk de nodige topgames de revue gepasseerd. Ook op het gebied van de site waren er de nodige veranderingen met redacteuren die kwamen en gingen, wisselende layouts, enkele adreswisselingen en een paar succesvolle publiciteitsstunts. Eén ding veranderde echter niet, naast het nog steeds spoorloos zijn van Duke Nukem Forever natuurlijk, en dat was de grote hoeveelheid nieuws die elke dag weer op de site verscheen.

Dit is echter niet het enige goede nieuws dat we vandaag te melden hebben. Vandaag viert Jimmy van der Have, de oprichter van Gamer.nl, namelijk ook nog eens zijn 23e verjaardag. Wij wensen hem allemaal een prettige verjaardag toe en hopen dat er nog vele gezonde jaren mogen volgen.

Het Gamer.nl team hoopt jullie bij de 25.000 nieuwsposting (en uiteraard ook bij alle tussenliggende nieuwtjes) terug te zien!

De Gamer.nl redactie

Erik, Erwin, Frank, Gijs, Jaap, Jimmy, Joran, Lester, Ronnie, Sjoerd, Wolf, Yoram, Zouhair en Douwe.