Afgelopen zondag was het weer zo ver: het einde werd ingeluid van de jaarlijkse Forum Awards. Na een lange week van nominaties, gevolgd door 34 dagen van de awards zelf, zijn we dan eindelijk uitgekomen op het einde van dit jaar. Het toernooi werd dit jaar weer traditioneel door Frags georganiseerd en de awards en al het andere artwork werd weer zeer knap afgeleverd door Xirow, die onder andere hiervoor de award van Beste Fotosoeper wist binnen te halen.

Voor de mensen die niet bekend zijn met de Forum Awards: de Forum Awards zijn een jaarlijks evenement waarin we in verscheidene categorieën bekijken wie de beste bijdrage per categorie heeft geleverd en hier erkenning voor verdient. Dit kan variëren van beste poster in allerlei gedeeltes van het forum zoals “Action games” en “Strategy & Godgames”, tot nog vele anderen. Daarnaast kijken we ook nog naar specifieke leden in categorieën zoals “Beste Avatar”, “Beste Senioor” en zelfs naar de beste moderator van dit jaar.

Dit alles loopt door tot aan de laatste categorie waarin alle leden de kans krijgen om te bepalen wie de beste poster is geweest voor heel het jaar. Ditmaal eindigde dit in een finale tussen de leden TicTac en Sandro, die beiden al 9 keer genomineerd waren voor verscheidene categorieën. Uiteindelijk was het het Sandro, die vorig jaar nog verkozen werd tot Beste Nieuweling en dit jaar toegevoegd is aan de forum crew, die met de overwinning aan de haal ging. Voor de mensen die graag dit alles nog eens na willen lezen, is hier de link naar de winaars en hun awards, en hier nog een link naar het gehele evenement. Daarnaast staat hieronder een lijst van de categorieën en de winnaars van 2006 voor de wat meer luie mensen onder ons. Gaming Algemeen

Soft/Hardware Goeroe - Mad max

King of Action - Jos

Strategy General - Sandro

RPG Sorceror - Illuvator

Sports Freak - The Fly

Console & Handheld Gaming

Console Mario - Xrenity

Console Halo - TicTac

Console Station - eXistor

Affiliates

Grand Prix Racer - [SS]Ares

Film Fan Award - Wolfwood

Community

Elcheapo Miljonair - Pokalapoketl

News Flash Award - Lord Serafin

Media Hero - Icke

Art da Vinci - Luckyass

Members

Beste Avatar - Morrigun99

Beste Signature - Wolfwood

Geen Bloot maar Kleren poster - TicTac

Funny Pics/Movie poster - Rogue

Game Quiz Poster - Jos

Fotosoep God - Xirow

Anime Ninja - Nickname

GNL Queen - Liesjuh

Freshmeat - Mantis

Beste Senioor - Lord Serafin

Beste Moderator - Faure

Top 2006

Beste Thread - Frags

Beste Gamer.nl Poster 2006 - Sandro

Tot slot een afsluitend dankwoord van de organisator, Frags:

“Om in goede stijl af te sluiten, wil ik hierbij de mensen bedanken die hun tijd er voor hebben genomen om mensen te nomineren en ook gestemd hebben in de dagelijkse draden. Daarnaast Xirow natuurlijk voor het fantastische artwork. Ik hoop dat mensen er van genoten hebben en dat we volgend jaar een flinke toename zien in nieuwelingen op het forum, zodat niet alleen de categorie voor Beste Nieuweling, maar ook de andere categorieën volgend jaar weer flink gevuld zullen zijn.”