Nieuws
Assassin's Creed Valhalla

Gameregisseur Assassin's Creed Valhalla verlaat Ubisoft voor EA Motive

Eric Baptizat werkte 16 jaar voor Ubisoft

Geschreven door Niels Arts op
Eric Baptizat, de gameregisseur van Assassin's Creed Valhalla, heeft Ubisoft verlaten om aan de slag te gaan bij EA Motive.

Eric Baptizat heeft 16 jaar voor Ubisoft gewerkt. Voordat hij gameregisseur werd van Assassin's Creed Valhalla, werkte hij ook al als designer aan Black Flag en Origins. Volgens verschillende bronnen, waaronder VGC, heeft Baptizat Ubisoft eerder dit jaar al verlaten om voor EA Motive te werken.

EA Motive, de studio achter Star Wars Squadrons, werkt momenteel aan een nieuwe Star Wars-game en een onaangekondigd project. Het schijnt dat Baptizat onderdeel is van het team dat aan het onaangekondigde project werkt, hoewel onduidelijk is wat zijn rol hierin is.

Het gerucht gaat dat dit onaangekondigde project een reboot is van Dead Space, wat goed zou passen bij de aanstelling van Baptizat. De man heeft immers meer dan genoeg ervaring op het gebied van third-person actiegames.

Dit artikel delen:

Lees meer

Avatar: Frontiers of Pandora vertelt een nieuw verhaal met nieuwe personages Nintendo Switch-versie Overwatch 2 komt met enkele compromissen