Gameloft en Panasonic werken aan televisie met gamefunctionaliteit | Gamer.nl

Gameloft en Panasonic werken aan televisie met gamefunctionaliteit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een aantal games van Gameloft zullen dit jaar al beschikbaar worden gesteld, via Panasonic’s Veira Connect Marketplace, een digitale winkel die toebehoort aan televisies binnen de Viera-serie. Wanneer de games precies uitkomen is niet bekend, wel zullen zij online multiplayer als functionaliteit bieden. 

“De vorm van entertainment verandert naarmate de technologie evolueert”, laat de CEO van Gameloft, Michel Guillemot, weten. “Onze samenwerking met Panasonic is een voorbeeld van hoe twee vooruitdenkende bedrijven de toekomst van videogames samen kunnen laten smelten met die van televisie”. Verder bevestigde Gameloft op het CES-evenement dat titels als Asphalt 5, N.O.V.A., en UNO hun weg naar de Viera Connect Marketplace zullen vinden. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou