Er spelen al ongeveer een jaar geheimzinnige geruchten dat er een game in de maak is die gebaseerd is op de zoniet nog geheimzinnigere televisieserie Lost. Het is bekend dat Ubisoft Montreal aan de titel werkt, maar screenshots, video’s, demo’s en zelfs specifieke informatie is in geen velden, wegen of tropische eilanden te bekennen.

Afgelopen week werden er echter hele, hele kleine details over de game vrijgegeven in een officiële Lost podcast aflevering. Tijdens de podcast, waarbij de executive producers Carlton Cuse en Damon Lindelof aanwezig waren, kregen ze een vraag van een fan over een Xbox 360 versie van de game.

De twee mannen gaven hierop aan dat het spel ook ontwikkeld wordt voor de pc en de PlayStation 3. Ze voegden eraan toe dat het Ubisoft Montreal ontwikkelingsteam pas geleden naar de Lost studio’s was gekomen om de demo te laten zien. Dat betekent dus dat de game al veel verder in ontwikkeling is dan iedereen dacht.

Carlton benadrukte dat het “een erg coole game gaat worden” en Damon was het daarmee eens, met een uitzondering daargelaten. “Het is niet zo cool als Galaga, maar wat is dat wel?” Verder is er nog helemaal niets bekend gemaakt over de Lost game, dus dat wordt nog even afwachten.