Game of the Year-editie van Microsoft Flight Simulator onthuld

Game of the Year-editie van Microsoft Flight Simulator onthuld

Op 18 november komt Microsoft Flight Simulator: GOTY Edition uit.

Dat heeft Microsoft aangekondigd. Er kan in vijf nieuwe toestellen gevlogen worden, namelijk de VoloCity-luchttaxi, de Pilatus PC-6 Porter, de CubCrafters NX Cub, de Boeing F/A-18 Super Hornet en de Aviat Pitts Special S1S. Ook worden er acht gedetailleerde luchthavens aan de game toegevoegd, waaronder die in Zurich, Leipzig en de Marine Corps Air Station Miramar in de VS.

Verder wordt het weersysteem van de game op de schop genomen, bevat de game game nieuwe missies en meer details voor zeven steden, waaronder de Nederlandse stad Utrecht. Spelers ontvangen ook vroege toegang tot DirectX 12-ondersteuning, alsmede een replaysysteem.

Tegelijk met de GOTY Edition komt ook de gratis update Reno Air Races uit. De GOTY-editie verschijnt sowieso als gratis update voor alle huidige spelers, ook mensen die het spel via Game Pass spelen. Microsoft Flight Simulator en de aankomende GOTY-editie zijn op Xbox Series X en S en pc verkrijgbaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Prachtige game, hopelijk maakt micro er ooit een horizon versie van wat meer arcade met deze engine zou heel leuk zijn

0
test

@hulstpower Dat gaan ze ook doen met die Reno pack en je kunt het zo arcade mogelijk maken . maar ook real .. want het blijft een simulator

0
test

Nice; vanavond maar weer eens vluchtje maken.

0
test

@kleinekoosjer vergeet de updates niet ( update 6 is gisteren uitgekomen en ik zit al in de lucht van Warsaw Modlin - Keflavik inmiddels al meer dan 1000 uur in deze sim zitten

0

Aanbevolen voor jou