'Game Boy-games komen nog steeds naar Nintendo Switch Online'

'Game Boy-games komen nog steeds naar Nintendo Switch Online'

Nintendo zou nog steeds van plan zijn om Game Boy- en Game Boy Color-games op Switch beschikbaar te stellen via Nintendo Switch Online.

Dat claimt Eurogamer-redacteur Tom Phillips op Twitter. Hij meldt dit aangezien Nintendo vorige week aankondigde later dit jaar Nintendo 64-en Mega Drive-games via Nintendo Switch Online speelbaar te maken. Dit ondanks dat er al geruime tijd geruchten gingen over Game Boy (Color)-spellen. Die komen er volgens Phillips dan ook nog steeds aan.

"Ik hoorde naast de Game Boy (Color)-games over de N64 en Mega Drive als Nintendo Switch Online-platforms. Ik kan mij voorstellen dat ze er voor hebben gekozen de Nintendo 64- en Mega Drive-games eerst uit te rollen, aangezien dat voor veel gamers meer reden is om te upgraden." 

Nintendo kondigde vorige week aan dat de N64- en Mega Drive-games onderdeel van een nieuwe, duurdere versie van het abonnement worden. De prijs is nog niet aangekondigd. Phillips meldt dat hij niet weet of de Game Boy (Color)-games onderdeel zijn van het duurdere abonnement.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gamecube en hoger please!

0

Aanbevolen voor jou