[gaan we van elke game die geen move gebruikt bericht geven??]Castlevania: Lords of Shadow krijgt geen Move ondersteuning | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De ontwikkelaar verteld dat ze wel hebben geëxperimenteerd met PlayStation Move besturing, maar dat het uiteindelijk niet werkte. De hoofdontwikkel unit waarop het spel gemaakt wordt is de Playstation 3, vandaar dat er wel naar Move gekeken is en niet naar Natal.

Castlevania

Castlevania: Lords of Shadow verteld het verhaal van Gabriel Bellmont, hij is een elite ridder in de Brotherhood of Light. Deze broederschap heeft gezworen onschuldige mensen te behoeden van duistere krachten. Eerder was er sprake van dat het spel een remake zou worden van de NES kla ieker, maar hier heeft Mercury Steam vanaf gezien na feedback van Konami. Het spel staat in de planning om eind dit jaar te verschijnen voor de PS 3 en de Xbox 360, een precieze datum is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou