Fysieke versie Kena: Bridge of Spirits vanaf vrijdag beschikbaar

Fysieke versie Kena: Bridge of Spirits vanaf vrijdag beschikbaar

De fysieke editie van Kena: Bridge of Spirits verschijnt aanstaande vrijdag.

De game komt dan fysiek uit op zowel PlayStation 5 als PlayStation 4. Het gaat om een zogenaamde 'deluxe edition', met daarin ook een stickervel, een digitale soundtrack, een digitale zilveren staf voor in de game, een gouden Rot-skin en unieke Rot-hoedjes.

Kena: Bridge of Spirits kwam op 21 september al digitaal uit op PlayStation 5, PlayStation 4 en Epic Games Store. Het spel scoorde een 8 op Gamer.nl: "Kena: Bridge of Spirits doet weinig wat we al niet eerder hebben gezien. Desondanks bevat het spel kleine uitdagingen in goed verteerbare omgevingspuzzels die even verwonderend als frustrerend zijn. De game heeft alle mooie elementen van actie-avonturentitels van weleer, maar neemt helaas ook de mindere dingen over. Toch levert het een zeer vermakelijke titel op met een aangename flow en oogstrelende vormgeving."

Kena: Bridge of Spirits

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zin in! Van alle spellen die aangekondigd werden tijdens de presentatie waar deze ook voor het eerst werd getoond, stak dit spel er voor me bovenuit. Ik wou alleen veel liever een fysiek exemplaar hebben, dus ik moest maar even geduld hebben, maar eindelijk is het zo ver.

0

Aanbevolen voor jou