Fysieke versie GTA: The Trilogy verschijnt in februari op Switch

Fysieke versie GTA: The Trilogy verschijnt in februari op Switch

De fysieke versie van Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition komt op 11 februari op Nintendo Switch uit.

De fysieke versie is al voor andere platforms beschikbaar, maar vanaf 11 februari dus ook voor Nintendo Switch. 

Vorig najaar kwam de collectie al digitaal uit op diverse consoles en pc. De release werd gehekeld door de media en door spelers vanwege diens slechte prestaties. Op pc was de game rond lancering zelfs een tijdlang niet speelbaar. Rockstar heeft zich zelfs verontschuldigd voor de staat van de collectie.

Gamer.nl gaf een 4 aan Grand Theft Auto: The Trilogy -The Definitive Edition: "Twee decennia lang stonden de drie GTA-games uit het PlayStation 2-tijdperk symbool voor de opkomst van het openwereldgenre. Hun grensverleggende vrijheid en tijdloze muziek gaven ons herinneringen voor het leven. Nu staan deze historische games in één klap symbool voor wat een remaster absoluut niet moet doen."

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maar wil je die ook kopen? Ah shit, here we go again.

0

@TommyVercetti De trilogy verkoopt prima. Als je de oorspronkelijke games nooit gespeeld hebt dan mis je ook een flink stuk van de teleurstelling en dan is het toch een stuk eenvoudiger om toe te laten lol te hebben met de games. Want ZO heel slecht zijn ze nu niet meer na de gedane patches, maar spectaculair zullen ze nooit worden.

0
test

Uiteindelijk wil ik hem wel een keer hebben maar zeker niet voor de standaard prijs (zeg ik nu). Dat gezegd ik heb veel, veel slechtere games gekocht voor de standaard prijs dus tja in dat opzicht zou dit minder een miskoop zijn.

0

Aanbevolen voor jou