Fysieke collecties klassieke Star Wars-games dit najaar naar PS4 en Switch

Fysieke collecties klassieke Star Wars-games dit najaar naar PS4 en Switch

THQ Nordic en Aspyr Media brengen dit jaar fysieke versies van diverse klassieke Star Wars-games uit.

Het gaat om twee collecties: Star Wars Jedi Knight Collection, met daarin de twee Jedi Knight-games, en Star Wars Racer en Commando Combo. Beide collecties verschijnen op 26 oktober voor PlayStation 4 en op 16 november voor Nintendo Switch. Elke collectie kost 29,99 euro. De heruitgaves van deze games verschenen eerder al digitaal op diverse platforms.

In de Jedi Knight Collection zitten Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy en Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast. Spelers ontmoeten iconische personages zoals Luke Skywalker en Lando Calrissian, en besturen de Jedi Kyle Katarn in deze actiespellen. Jedi Outcast bevat vierentwintig singleplayermissies, terwijl Jedi Academy zes online modi heeft voor zestien spelers.

De Star Wars Racer en Commando Combo bevat logischerwijs Star Wars Episode 1 Racer, waarin spelers in pods door de wereld van de films scheuren, en Star Wars Republic Commando, waarin spelers vechten in de Clone Wars.

Star Wars

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zou hier graag een remasterde versie van zien. Het liefst een remake natuurlijk. Maar 30 voor deze spellen is wel veel te veel. Voor 5 euro vis je ze allemaal uit de budgetbak op pc.

0
test

@mhnl1979 Maarja genoeg crossplatform games vis je uit de budgetbak op de PC terwijl je daar nog behoorlijk moet neertellen bij de consoles. En deze bestaan dus al, het gaat hier alleen om de fysieke varianten.

0

@mhnl1979 Remakes :( Eerder nieuwe games met een nieuw verhaal. Feitelijk wil je een goede third person action slash game met lightsabers in het Dark Forces universum. Ik ook, maar het verhaal van Kyle Katarn ken ik al. Graag wat anders.

0
test

Is ook wel het bare minimum als je het over een "collectie" hebt... en daar dan nog 29 euro voor vragen ook. Hadden niet alle 4 de games in 1 pak gekund?

0

Aanbevolen voor jou