Frozen Synapse krijgt ander einde na commotie ME3 | Gamer.nl

Frozen Synapse krijgt ander einde na commotie ME3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De video laat op een gegeven moment een afbeelding zien met daarop een dinosaurus en een pony, met de boodschap "Dit is het einde van een computerspel, het maakt ons niet uit of je het leuk vindt." Vervolgens komt ook de zin "We kunnen niet verwachten dat de afwikkeling van onze verhalen overeenkomt met onze eigen verwachtingen" voorbij.

Volgens Mode7 is het geen kritiek richting BioWare, dat onlangs aankondigde met meer duiding te komen over het einde via toekomstige content, maar een experiment om te weten hoe het voelt een einde van een game aan te pa en. "Dit voelde eerlijk gezegd alsof ik mijn eigen werk vernielde, wat ik intere ant vond", aldus een ontwikkelaar van Mode7.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou