Frontier stopt met grote updates voor F1 Manager 2022 uitbrengen

Frontier stopt met grote updates voor F1 Manager 2022 uitbrengen

Frontier Developments heeft aangegeven dat het na één toekomstige update stopt met het uitbrengen van grote updates voor F1 Manager 2022.

Dat heeft de ontwikkelaar via Reddit gemeld. Er komt nog één patch uit binnenkort, maar daarna gaat Frontier zich op andere zaken richten. Zo kan het er voor zorgen dat "toekomstige F1 Manager-projecten hun volledige potentie bereiken". Er zullen nog wel kleinere updates voor de game verschijnen, maar die zullen niet tot nauwelijks invloed hebben op de gameplayervaring.

F1 Manager 2022 werd toen het uitkwam in augustus wisselend ontvangen. Veel gamers hoopten dat Frontier de game dan ook ruimschoots zou blijven ondersteunen om de ervaring te verbeteren - vergelijkbaar met andere games van de studio, zoals Planet Coaster - maar dat blijkt nu niet het geval te zijn. Op Reddit uiten fans hun teleurstelling over het feit dat er maar twee maanden volledige ondersteuning voor de game is vanuit de ontwikkelaar.

Frontier heeft eerder een deal gesloten met F1, waardoor het vier games mag uitbrengen gebaseerd op de sport. De aankomende patch voor F1 Manager 2022 moet wagens van de officiële F1-teams visueel verbeteren en allerlei bugs oplossen.

De game ontving een 6,5 op Gamer.nl: "F1 Manager 2022 is een aardige poging om de koningsklasse van de autosport te vertalen naar een managementgame. Het gebrek aan diepgang zorgt er wel echter voor dat je na een seizoen of twee de pitstraat graag weer verlaat."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou