Front Mission 2: Remake komt op 12 juni uit

Front Mission 2: Remake komt op 12 juni uit

Front Mission 2: Remake verschijnt op 12 juni op Nintendo Switch.

Dat hebben uitgever Forever Entertainment en ontwikkelaar Storm Trident aangekondigd. De game gaat 34,99 euro kosten en is een remake van het vervolg op de eerste Front Mission.

Afgelopen november kwam Front Mission 1st: Remake al uit op de Switch. Front Mission verscheen oorspronkelijk in 1995 op de SNES en groeide al snel uit tot een cultklassieker. In de game besturen spelers gewapende machines die Wanzers worden genoemd, en moet men een bataljon naar de overwinning leiden. Spelers proberen daarbij onderdelen van vijandelijke machines te vernietigen.

Het vervolg speelt zich twaalf jaar na het verhaal van de eerste game af. Nadat de oorlog uit de eerste game ten einde liep, is de economie van de People's Republic of Alordesh ingestort. De maatschappij besluit in 2102 om onafhankelijk te worden van de Oceania Cooperative Union (OCU). Spelers besturen Ash, een soldaat van de OCU, die Alordesh met zijn team moet infiltreren. Maar ook personages Lisa en Thomas worden bestuurd, waardoor Front Mission 2 verschillende perspectieven in deze oorlog biedt.

Verbeteringen ten opzichte van de oorspronkelijke versie zijn snellere laadtijden, een 'vrije' camera om tijdens gameplay mee in en uit te zoomen, nieuwe camouflageopties, een vernieuwde soundtrack en moderne effecten. Hieronder is een trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou