Nieuws
Amored Core

FromSoftware werkt mogelijk aan nieuwe Armored Core-game

Survey bevat eerste beelden

Geschreven door Jacco Peek op
Een consumentenvragenlijst duidt mogelijk op een nieuwe Armored Core-game van FromSoftware.

Gebruiker Red Liquorice op het forum ResetEra zegt een survey over de game te hebben ontvangen die details, screenshots en twee video's van de game bevat. De nieuwe Armored Core zou een 'third-person mechshooter' met een 'gelaagd verhaal' betreffen, zo blijkt uit screenshots van de survey. 

De game zou zich afspelen op de planeet Bashtar, dat is getroffen door een ramp. Bashtar zou zijn vormgegeven door Dark Souls-bedenker Hidetaka Miyazaki en 'uiteenlopende maps' met 'uitdagende vijanden' bevatten. Ook zouden spelers meer vrijheid in het samenstellen van hun mech krijgen, met bijvoorbeeld de focus op mobiliteit of vuurkracht.

Volgens Red Liquorice hebben de gameplaybeelden die hij zag veel weg van Dark Souls. Ook leek de speler in de beelden op te trekken met andere spelers in mechs, al is het onduidelijk of de game ook coöperatieve elementen bevat.

Het is ook nog onduidelijk of FromSoftware van plan is de game daadwerkelijk uit te brengen. 

Armored Core verscheen in 1997 voor PlayStation. In de game nemen spelers de controle over een mechpiloot in de verre toekomst en voeren ze turn-based gevechten tegen andere mechs. In totaal verschenen er 23 games in de serie, inclusief heruitgaven en mobiele titels.

Volgende maand brengt FromSoftware de openwereld-actie-rpg Elden Ring uit.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Star Wars: Knights of the Old Republic-remake staat gepland voor 2023' Sega is voorzichtig met NFT-plannen na negatieve ontvangst
0

Reacties op: FromSoftware werkt mogelijk aan nieuwe Armored Core-game

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.