FromSoftware werkt mogelijk aan nieuwe Armored Core-game

FromSoftware werkt mogelijk aan nieuwe Armored Core-game

Een consumentenvragenlijst duidt mogelijk op een nieuwe Armored Core-game van FromSoftware.

Gebruiker Red Liquorice op het forum ResetEra zegt een survey over de game te hebben ontvangen die details, screenshots en twee video's van de game bevat. De nieuwe Armored Core zou een 'third-person mechshooter' met een 'gelaagd verhaal' betreffen, zo blijkt uit screenshots van de survey. 

De game zou zich afspelen op de planeet Bashtar, dat is getroffen door een ramp. Bashtar zou zijn vormgegeven door Dark Souls-bedenker Hidetaka Miyazaki en 'uiteenlopende maps' met 'uitdagende vijanden' bevatten. Ook zouden spelers meer vrijheid in het samenstellen van hun mech krijgen, met bijvoorbeeld de focus op mobiliteit of vuurkracht.

Volgens Red Liquorice hebben de gameplaybeelden die hij zag veel weg van Dark Souls. Ook leek de speler in de beelden op te trekken met andere spelers in mechs, al is het onduidelijk of de game ook coöperatieve elementen bevat.

Het is ook nog onduidelijk of FromSoftware van plan is de game daadwerkelijk uit te brengen. 

Armored Core verscheen in 1997 voor PlayStation. In de game nemen spelers de controle over een mechpiloot in de verre toekomst en voeren ze turn-based gevechten tegen andere mechs. In totaal verschenen er 23 games in de serie, inclusief heruitgaven en mobiele titels.

Volgende maand brengt FromSoftware de openwereld-actie-rpg Elden Ring uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou