Free-to-play shooter Blacklight: Retribution uitgebracht | Gamer.nl

Free-to-play shooter Blacklight: Retribution uitgebracht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De product manager bij Perfect World Entertainment, Kelly Dickinson, noemt de lancering van de game een grote prestatie van ontwikkelaar Zombie Studios en zegt dat mensen de game niet moeten onderschatten omdat het free-to-play is. "Ook al is het gratis, Blacklight is een technologisch geavanceerde, gepolijste, snelle first-person shooter met een productiewaarde die concurreert met het beste wat dit genre te bieden heeft."

Blacklight: Retribution is een direct vervolg op Blacklight: Tango Down en is ontwikkeld met de Unreal Engine 3. De game ondersteunt DirectX 11.

Statistieken bèta

De afgelopen tijd was de game al in bèta. Perfect World bracht hierover enkele details naar buiten. In totaal hebben bètaspelers uit 40 landen gezamenlijk 14 miljoen minuten gespeeld, 1,3 miljoen headshots gemaakt, 255.639 vlaggen veroverd en 300.000 melee-kills gemaakt.
 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou