Je kent het wel: maandenlang heb je uit gekeken naar een bepaalde titel, maar wanneer de CD eenmaal in bezit is, blijkt het spel lang niet wat je ervan verwachtte en ligt het in no-time alweer stof op te doen in de kast. Hoewel het natuurlijk leuk is om een kast vol met games te hebben, is het nog leuker om nieuwe, betere games aan te schaffen. De Free Record Shop speelt hier handig op in door een massale inruilactie te starten.

Maar wat houdt deze actie dan in? Als je een game inlevert die minder dan zes maanden oud is, krijg je vijftien euro contant geld terug (behalve bij PC games) of een korting van twintig euro als je een nieuw spel koopt. Is de game ouder dan zes maanden, dan krijg je 7,50 voor de CD('s) terug of tien euro korting. De Free Record Shop verkoopt de games vervolgens zelf weer door tegen een lagere prijs.

Met de actie hoopt de firma het marktleiderschap over te nemen van momentele giganten als Blokker, Bart Smit en Intertoys. De Free Record Shop probeert al langer zich op de gamer te richten en lijkt samen met de Power Unlimited actie (leden krijgen eveneens korting bij de FRS) op de goede weg te zijn. Hoe lang de actie precies gaat lopen is niet bekend. Alles over de voorwaarden van de actie lees je op de officiële Free Record Shop site.

Met dank aan [LEGEND] voor het melden van dit nieuws.