Free Record Shop lanceert downloadplatform voor games | Gamer.nl

Free Record Shop lanceert downloadplatform voor games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Via het downloadplatform kunnen consumenten PC-games downloaden die na aankoop meteen gedownload, geïnstalleerd en gespeeld kunnen worden. Uitgevers als Electronic Arts, Ubisoft, Sega, THQ, Codemasters en Iceberg Interactive zullen hun games gaan aanbieden op het platform, zo laat Free Record Shop weten. 

Op dit moment zijn er ruim dertig games ter download verkrijgbaar op de Free Record Shop-website, die voornamelijk afkomstig zijn van uitgever Ubisoft. Het gaat hier onder andere om A a in's Creed 2, Prince of Persia: The Forgotten Sands, Alpha Protocol en Diablo II. Games kunnen na aankoop tot drie keer gedownload worden. Consumenten die een game na die drie keer nogmaals willen downloaden, kunnen bellen met de klantenservice van Free Record Shop. Er wordt dan vervolgens naar een oplo ing gezocht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou