Update: Hangar 13 test patch pc-versie Mafia 3 voor 60 fps | Gamer.nl

Update: Hangar 13 test patch pc-versie Mafia 3 voor 60 fps | Gamer.nl

Update: Hangar 13 is op dit moment een patch aan het testen die Mafia 3-spelers op pc een 60 fps-ervaring moet geven.

Tevens moet de patch het mogelijk maken om geen vaste framerate te hebben. Voorheen kwamen er klachten binnen van spelers die de game alleen in 30 fps op pc konden spelen. Hangar 13 beloofde daarvoor een patch uit te brengen, die nu dus getest wordt.

Oorspronkelijk bericht:

De framerate van de pc-versie van Mafia 3 staat vast op 30 frames per seconde.

Dat werd duidelijk na de release van de game op Steam. Er kwamen diverse negatieve reviews van consumenten binnen die vooral praten over het feit dat de game op 30 frames per seconde draait in plaats van hoger.

Ontwikkelaar Hangar 13 heeft gereageerd op de klachten en zegt dat er binnenkort een patch aankomt die de framerate moet verbeteren, al is er niet gezegd wanneer.

"We weten hoe belangrijk het is om opties te hebben waarmee games het beste uit je pc kunnen halen," aldus de ontwikkelaar. "We zijn momenteel bezig met een update voor pc waarmee spelers de optie krijgen om Mafia 3 met een hogere framerate te spelen. Binnenkort geven we meer informatie omtrent de update en wanneer jullie hem kunnen verwachten."

Mafia 3 is vanaf vandaag beschikbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4. Exemplaren om de game te recenseren zijn pas sinds vandaag beschikbaar voor de wereldwijde pers, waardoor Gamer.nl nog geen recensie heeft.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou