Framerate Battlefield 3 op consoles is 30 fps | Gamer.nl

Framerate Battlefield 3 op consoles is 30 fps | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Daarmee ligt de framerate ook de helft lager dan die van Battlefield 3's grote concurrent, Call of Duty: Modern Warfare 3. Volgens Ander on zou het niet mogelijk zijn om alle effecten, voertuigen, spelers en grote maps in de game te stoppen als de game op 60 fps zou draaien.

Daarnaast heeft Anderson bekendgemaakt dat de resolutie van de spelcomputerversies 720p is, terwijl de PC-versie op 1080p draait. Toen de ontwikkelaar hierop via Twitter kritiek kreeg, wees hij erop dat "99,9 procent van PS3- en Xbox 360-games op 720p draaien, en veel daarvan, waaronder Modern Warfare 2, zijn nog veel lager". Ander on zegt de grote levels, grote aantallen spelers in de maps, goede special effects, vernietigbare omgevingen, voertuigen en gevarieerde gameplay belangrijker te vinden dan een resolutie van 1080p.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou