Fractal-update No Man's Sky nu uit, voegt PS VR2-ondersteuning toe

Fractal-update No Man's Sky nu uit, voegt PS VR2-ondersteuning toe

Hello Games heeft de gratis Fractal-update voor No Man's Sky uitgebracht. Hiermee wordt onder andere ondersteuning voor PlayStation VR2 toegevoegd.

Versie 4.1 van de game maakt het zoals gezegd mogelijk om de game met PlayStation VR 2 te spelen. Volgens Hello Games levert dit een "next-generation vr-ervaring" op, met verbeterde vergezichten, meer begroeiing en een hogere kwaliteit aan textures. Ook 3D-audio, vibraties van de headset en intelligent tracking worden ondersteund, alsmede de haptische feedback en adaptieve triggers van de Sense-controllers. 

Diverse elementen in de game zijn aangepast voor een zo realistisch mogelijke vr-ervaring, waaronder de mogelijkheid om vrij vanuit de cockpit van het schip te kijken. Er kan geschakeld worden tussen normale gameplay en vr-gameplay, waardoor ook bestaande saves gebruikt kunnen worden om de game met PS VR2 te ervaren.

De update voegt ook nieuwe inhoud voor alle platformversies van de game toe, waaronder een nieuw schip genaamd de Utopia Speeder, die op hoge snelheid vlak boven de oppervlakte van planeten kan scheuren. Daar hoort een nieuwe Expedition bij genaamd Utopia. Door deze missie te klaren ontgrendelen spelers een nieuwe drone en de Fearsome Visor-helm.

Tot slot worden er diverse verbeteringen doorgevoerd via de update. De Switch-versie ontvangt daarbij alle Nexus- en Quicksilver-missies, alsmede het Trace of Metal-verhaal. Alle content wordt in de patch notes uiteengezet.

Watch on YouTube
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice dat het gratis is!

0

@Mmo-veteran Ja. Dat was het destijds voor psvr1 overigens ook al.

0
test

@lightyears Ja maar ik vind het alsnog nice want het is iets wat weinig ontwikkelaars doen.

0

@Mmo-veteran Wat zou het zijn, 7 jaar dat deze game uit is? En blijven maar ondersteunen met nieuwe dingen. Zie je vrij weinig

0

Aanbevolen voor jou