Nieuws

The Tomorrow Children volgende maand naar PlayStation 4

Wordt uiteindelijk free-to-play

Geschreven door Delano Zoon op

Dylan Cuthbert van Q-Games maakt bekend dat The Tomorrow Children volgende maand beschikbaar is in de PlayStation Store en kort daarop verschijnt als free-to-play-game.

The Tomorrow Children werd voor het eerst onthuld in 2014 tijdens Gamescom en is al enige tijd te spelen via een vroege bèta-versie. Vanaf 6 september wordt de Founders Pack van de game voor een beperkte tijd tegen betaling aangeboden, waarmee spelers toegang kunnen krijgen tot de game. Niet lang daarna zal de volledige game verschijnen als free-to-play-titel. Met de Founders Pack krijgen spelers alvast een kleine voorsprong in de vorm van exclusieve items en in-game geld.

In The Tomorrow Children is de wereld bijna volledig uitgeroeid als gevolg van een mislukt experiment. In deze gratis te spelen sandbox game moeten spelers samenwerken om een alternatieve versie van de communistische Sovjet Unie opnieuw op te bouwen. Een monster genaamd Izverg ziet de laatste nederzettingen van de mensheid liever voorgoed verdwijnen.

Een concrete releasedatum voor The Tomorrow Children werd niet prijsgegeven. Volgens Cuthbert komt de game "in de komende maanden". Zodra de game officieel uit is, wordt het Founder Pack vervangen met het Frontier Pack.

Bron: PlayStation Blog

Dit artikel delen:

Lees meer

Bandai Namco brengt Get Even in de lente van 2017 uit Driveclub VR dit jaar naar PlayStation VR
1

Reacties op: The Tomorrow Children volgende maand naar PlayStation 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • MrTomatoBalls

    • 17 augustus 2016 13:30
    F2P, dan sla ik hem over.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.