Foto's van nieuwe Resident Evil-film online geplaatst

Foto's van nieuwe Resident Evil-film online geplaatst

Er is een aantal foto's van de aankomende nieuwe Resident Evil-verfilming online geplaatst.

Wat vooral opvalt kijkend naar de foto's, is dat ze de sfeer van de oorspronkelijke games uitstralen. Zo is een helikopter met de logo's van Racoon City Police Department en S.T.A.R.S. te zien, en wordt een griezelig pad naar wat lijkt op een een set voor het iconische Spencer Mansion getoond.

Vorig jaar werd al duidelijk dat er een reboot van de filmreeks gemaakt zou worden door regisseur Johannes Roberts, bekend van films als 47 Meters Down en The Strangers: Prey at Night. Hij gaf aan dat hij met de film wil terugkeren naar de eerste twee games. De oude Resident Evil-filmreeks werd geregisseerd door Paul W.S. Anderson, die in december zijn nieuwe film Monster Hunter lanceert.

De nieuwe Resident Evil-film moet niet verward worden met een Netflix-serie gebaseerd op Resident Evil waar ook aan gewerkt wordt. De twee projecten staan los van elkaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Daar komen ze nou mee, decennia’s gehoopt dat ze dit zouden doen en decennia’s lang kwamen ze met de bagger films van Anderson. Nu velen zombie moe zijn van alle bucht die we hebben gekregen komen ze met een redelijke trouwe film. Wauw! Wat een incompetentie’s 😅

0
test

@Pascal08 Redelijke trouwe film? dat moeten we eerst nog maar eens zien, want dat zegt men altijd wel. En persoonlijk vind ik de 1e van Anderson echt wel goed en heeft wel wat van de originele game. maar men moet altijd bedenken, een game en een film zijn 2 compleet verschillende media, en als je echt naar het verhaal van veel games kijkt, dan merk je ook dat die verhalen gewoon ruk zijn, het is de interactie die het zo interessant maakt.

0

@SuperDre De eerste was vermakelijk maar ookal gaf je die film een andere naam dan nog zou het niet uitmaken want je herkent er niks van RE in terug. Het eerste deel zou je echt wel een goede survival horror film van kunnen maken in de context van less is more beetje goede regisseur zou dit kunnen. Maar Anderson heeft veel franchises verpest vind ik zelf.

0
test

Laten we hopen op het beste, wel vet dat ze deel 1 gaan nabootsen. Jammer dat de 1e foto van het huis nogal cheesy oogt... Spencer Mansion??

0

Aanbevolen voor jou