Foto's en video's van de set van The Last of Us-serie online geplaatst

Foto's en video's van de set van The Last of Us-serie online geplaatst

Op social media zijn foto's en video's van de set van de aankomende The Last of Us-serie geplaatst.

Zoals eerder bekend werd gemaakt, is het filmen van het eerste seizoen van de HBO-serie vorige week begonnen in Alberta, Canada. Op Twitter zijn diverse foto's en video's te bekijken - hieronder zijn er een aantal uitgelicht.

Het beeldmateriaal geeft niet iets weg over wat aanstaande kijkers kunnen verwachten, al zijn er wel diverse gebouwen en wagens te zien die in de serie komen, waaronder een SWAT-wagen. Hoewel niet bevestigd, wordt er gespeculeerd dat op deze locatie de intro van de eerste game wordt verfilmd, waarbij Joel samen met zijn dochter tijdens de uitbraak van de infectie tracht te vluchten uit Austin.

Gisteren werd al gemeld dat afleveringen uit het eerste seizoen van The Last of Us meer dan 10 miljoen dollar per stuk kosten om te maken. Verder is bekend dat de serie wordt gemaakt door HBO en PlayStation Productions. Het schrijfwerk en de productie is in handen van Craig Mazin - bekend van de geprezen miniserie Chernobyl - en Naughty Dog's Neil Druckmann. 

De productie van de serie moet in juni 2022 afgerond worden, maar het is niet bekend wanneer de eerste aflevering te zien is. Het eerste seizoen moet de gebeurtenissen uit de eerste game behandelen. Pedro Pascal (The Mandalorian, Game of Thrones) speelt Joel en Bella Ramsey (Game of Thrones) vertolkt de rol van Ellie.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou