Nieuws
The Last of Us

Foto's en video's van de set van The Last of Us-serie online geplaatst

De productie is inmiddels in volle gang

Geschreven door Michel Musters op
Op social media zijn foto's en video's van de set van de aankomende The Last of Us-serie geplaatst.

Zoals eerder bekend werd gemaakt, is het filmen van het eerste seizoen van de HBO-serie vorige week begonnen in Alberta, Canada. Op Twitter zijn diverse foto's en video's te bekijken - hieronder zijn er een aantal uitgelicht.

Het beeldmateriaal geeft niet iets weg over wat aanstaande kijkers kunnen verwachten, al zijn er wel diverse gebouwen en wagens te zien die in de serie komen, waaronder een SWAT-wagen. Hoewel niet bevestigd, wordt er gespeculeerd dat op deze locatie de intro van de eerste game wordt verfilmd, waarbij Joel samen met zijn dochter tijdens de uitbraak van de infectie tracht te vluchten uit Austin.

Gisteren werd al gemeld dat afleveringen uit het eerste seizoen van The Last of Us meer dan 10 miljoen dollar per stuk kosten om te maken. Verder is bekend dat de serie wordt gemaakt door HBO en PlayStation Productions. Het schrijfwerk en de productie is in handen van Craig Mazin - bekend van de geprezen miniserie Chernobyl - en Naughty Dog's Neil Druckmann. 

De productie van de serie moet in juni 2022 afgerond worden, maar het is niet bekend wanneer de eerste aflevering te zien is. Het eerste seizoen moet de gebeurtenissen uit de eerste game behandelen. Pedro Pascal (The Mandalorian, Game of Thrones) speelt Joel en Bella Ramsey (Game of Thrones) vertolkt de rol van Ellie.

Dit artikel delen:

Lees meer

Raytracing in PS5-versie F1 2021 tijdelijk uitgeschakeld Techland brengt mogelijk in oktober Dying Light naar de Switch
0

Reacties op: Foto's en video's van de set van The Last of Us-serie online geplaatst

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.