Fotomodus God of War Ragnarök komt pas ergens na release uit

Fotomodus God of War Ragnarök komt pas ergens na release uit

Op release zit er geen fotomodus in God of War Ragnarök - deze wordt pas ergens later toegevoegd.

Dat heeft ontwikkelaar Santa Monica studio bevestigd op Twitter. "De fotomodus komt na release naar God of War Ragnarök - we delen wanneer we dichter bij de release van de modus zijn meer details. We kunnen niet wachten om jullie screenshots te zien wanneer hij live gaat!"

Screenshots maken met de capture-knop op de PlayStation-console is zover bekend natuurlijk wel mogelijk. Het gaat puur om een in-game modus waarmee foto's bewerkt kunnen worden. Overigens zat er in het 2018 uitgekomen God of War ook geen fotomodus op release - die volgde pas een paar maanden later via update 1.20.

Gamer.nl publiceerde onlangs een artikel waarin tips worden gegeven om screenshots mooi vorm te geven in de fotomodus. Eerder vandaag kwam ook al een nieuwe developer diary van God of War: Ragnarök uit waarin gevechten en vijanden uit de game centraal staan.

God of War Ragnarök is het directe vervolg op het in 2018 verschenen God of War, dat weer een 'zachte reboot' van de langlopende actiereeks betrof. Wederom gaan Kratos en zijn zoon op avontuur in de Noordse mythologische koninkrijken. Ditmaal zijn alle negen de verschillende rijken te verkennen. Het spel komt op 9 november uit op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Lees hier een uitgebreide Gamer.nl-preview gebaseerd op de eerste uren van de game. De preview bevat geen spoilers over het verhaal.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is geinig hoor dat het in games zit, maar zo boeiend is het toch niet? Iemand die mij kan vertellen waarom het wel interessant kan zijn?

0

@Wiebelsnor Ach, het is leuk voor fans van de game die graag dingen vast willen leggen. als je op vakantie gaat schieten sommige mensen ook graag een toffe foto, zo zie ik dit ook een beetje. Een game als god of war met al z'n spectaculaire omgevingen is toch een beetje als een vakantie ;)

0

@Wiebelsnor Je kan het gebruiken om bepaalde assets in de game beter te bekijken en de foto's gebruiken als referentie als je art wilt tekenen of een cosplay outfit wilt maken.

0

@Wiebelsnor Ik zie verder nut er ook niet erg voor mij van in, dus kan het prima missen als kiespijn. Maar goed dat. ze het later toevoegen prima, dit is een optie die niet vanaf dag 1 er in hoort(Maar prima is om later toe te voegen voor wie het wil).

0
test

@Wiebelsnor Als je een toffe actiefoto maakt of eentje van een prachtige omgeving, dan kan dat wel leuk zijn om als wallpaper op je PC te gebruiken. In sommige gevallen kan het best leuk zijn om mee naar easter eggs te zoeken. In de allereerste ruimte van Guardians Of The Galaxy zitten een aantal mooie verstopt, waaronder referenties naar DC boeken. In een Marvel game! And if all else fails, kun je het altijd nog insturen naar Screenshot Sunday, lol.

0
test

Thanks! Paar leuke punten worden genoemd waar ik niet bij stil stond.

0

Aanbevolen voor jou