Fotomodus aan God of War Ragnarök toegevoegd

Fotomodus aan God of War Ragnarök toegevoegd

Er is nu een fotomodus beschikbaar in God of War Ragnarök.

Santa Monica Studio heeft de update voor de game waarmee de fotomodus wordt toegevoegd inmiddels uitgebracht. De ontwikkelaar gaf voor release van de game al aan dat Ragnarök op dag één geen fotomodus zou hebben, maar dat deze op een later moment toegevoegd zou worden.

Op PlayStation Blog wordt verteld wat spelers allemaal kunnen doen in de fotomodus. Zo kan er gespeeld worden met Field of View, Focal Length, Camera Roll, Depth of Field, Focus Distance, F-Stop, Film Grain, Exposure, Filters en vignetten, randen en logo’s. Ook kan men de gezichtsuitdrukkingen van personages aanpassen.

God of War Ragnarök is nu beschikbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4. De game werd met een 9 beloond op Gamer.nl: "God of War Ragnarök is meer God of War, maar wel op de allerbeste manier. Heb je genoten van de vorige game en wil je vooral weten of het vervolg de verwachtingen waarmaakt, dan luidt het korte antwoord ja. Je zult niet teleurgesteld zijn."

God of War Ragnarök

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Vind dit spel weer zwaar overhyped. Oke het is een goed spel maar graphics gezien is hij niet veel anders dan god of war 4. De stap van 3 naar 4 was enorm. Van 4 naar 5 is echt minimaal.

0
test

Ah dus nu kun je behalve lopen, kinderpuzzels oplossen en 500x met je bijl gooien dus ook foto's maken ;) Nu zonder grapjes: nooit gesnapt wat er zo interessant aan een fotomodus is. Voegt imo niets toe aan een game.

0
test

@Riyakuya Nou ja met een foto modus kun je wel verder mer de camera kijken en speuren naar runes of zien of er een andere weg is naar een kist.

0
test

@bigds9fan hm goed punt. Zover had ik nog niet gedacht.

0

Aanbevolen voor jou