Foto van Miles Morales-acteur wakkert geruchten over Spider-Man 2 aan

Foto van Miles Morales-acteur wakkert geruchten over Spider-Man 2 aan

Spider-Man: Miles Morales-acteur Nadji Jeter liet via social media weten dat hij in een motion capture-pak aan een project werkt. Fans speculeren dat het voor Marvel's Spider-Man 2 is.

De acteur, die de rol van Miles Morales speelt in het vorig jaar uitgekomen Spider-Man: Miles Morales, plaatste op Instagram een foto van hemzelf in een motion capture-pak. Hij verwijderde de post kort daarna weer, maar op Twitter circuleren screenshots van de foto. 

Naast zijn rol als Miles Morales in de twee Spider-Man-games en heeft Jeter ook de rol van Sam in The Last of Us gespeeld. Ook speelde hij Miles Morales in de game Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order. Verder heeft hij echter nooit motion capturing voor een andere game gedaan.

Na Spider-Man en Spider-Man: Miles Morales ligt het in de lijn der verwachting dat Insomniac Games, inmiddels onderdeel van Sony, werkt aan Spider-Man 2. Het spel is echter nog niet officieel aangekondigd.

Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laten we het hopen. Beide games waren ongelooflijk tof en de persoonlijke verwachting is dat deze game rondom Venom zal draaien omdat in deel 1 het klassieke zwarte pak er niet in zat.

0
test

Ben net klaar met deel 1 en nu bezig met MM. Daarna weer terug naar deel 1 voor de dlc. Echt top games. Speel nu toch iets meer op de ps5 dan de xsx. Nog een backlog aan games om te spelen. Vandaag komt ook tlou2 in de brievenbus. Voor een prikkie gekocht.

0

@MissMeNL Waar heb je die gekocht voor een prikkie?

0
test

@Ziminar media markt in de gaten houden op pepper.com. laatst tlou2 voor 15 euro. Komt soms terug. Vaak tussen 15 en 20 euro.

0

Aanbevolen voor jou