Forza Horizon 5 overschrijdt 10 miljoen spelers

Forza Horizon 5 overschrijdt 10 miljoen spelers

Forza Horizon 5 werd in de eerste week na release door ruim 10 miljoen mensen gespeeld.

Daarmee beleefde de game de grootste openingsweek voor Xbox en Xbox Game Pass, waarop de game beschikbaar is. De game verscheen op 9 november voor Xbox Series X, Series S, Xbox One en pc.

Afgelopen week brak de multiplayerbèta van Halo Infinite nog een record voor Microsoft. Met een piek van 272 duizend spelers betreft het de populairste Xbox Game Studios-titel op Steam. De modus werd maandagavond vroegtijdig gelanceerd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaan we dit nu bij elke gamepass game vermelden. Veel mensen starten de game op, spelen het 1 week en stoppen ermee. Veel belangrijker is hoeveel mensen spelen het na 6 maanden of 12 maanden.

0
test

@GoofyZ3 dus als ze het een week spelen, zijn het geen spelers? ik snap je redenatie niet. Als er een nieuwe game uitkomt en die heb ik na een week uitgespeeld, speel ik die game (waarschijnlijk) ook niet meer. Het is gewoon een sterke game die erg populair is, misschien neemt dat af ja, maar dat maakt de game niet minder succesvol.

0
test

@GoofyZ3 Vind dit persoonlijk erg interessant om te lezen (aangezien gamepass in principe uit t niks kwam) dus ik zelf hoop dat we hier veel berichten over krijgen ja! :P

0
test

@GoofyZ3 Neem anders nog een paar slokken azijn. Hoeveel een game gespeeld wordt is altijd nieuws, of de game nou op de Game pass staat of niet.

0

GVD ik moet deel 4 nog spelen! :(

0

Aanbevolen voor jou