Forza Horizon 5 kan in 60 fps draaien op alle Xbox Series-consoles

Forza Horizon 5 kan in 60 fps draaien op alle Xbox Series-consoles

Het gisteren aangekondigde Forza Horizon 5 bevat een Performance-modus waarmee de game op Xbox Series X en S in 60 frames per seconde kan draaien.

Dat valt te lezen in een FAQ op de Forza-website. Er zijn twee modi. De game draait automatisch in 4k en 30 fps op Series X en in 1080p en 30 fps op Series S. Door de Performance-modus te kiezen draait het spel op beide consoles in 60 fps, al werd een bijbehorende resolutie niet gegeven. Ook zijn de pc-specificaties niet bekend, maar Playground geeft daar de komende maanden meer informatie over. Tot slot laat de FAQ weten dat de game cross-play op elk systeem ondersteunt.

Forza Horizon 5 speelt zich – zoals eerdere geruchten al deden vermoeden – in Mexico af. De spelwereld moet de grootste in de franchise tot nu toe worden. De racegame komt naar Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Game Pass.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Grappig en tirest hoe 60 FPS tegenwoordig nieuwswaardig is. Eerste game die ik 60 FPS draaide was volgens mij Unreal Tournament '99 en dat is alweer 22 jaar geleden.

0
test

Dacht dat wat ze gisteren toonde 4k 60 was🤔

0
test

@hulstpower dat dacht ik ook.....

0
test

@TiRamySu heb trailers terug gekeken maar het stond er niet. Maar wat ik nu las dat de 4k 30 is wel met Ray tracing en over de 60 staat dat de resolutie niet bekend is, maar ik gok dat dit op series x 4k 60 fps word misschien dynamisch

0

Aanbevolen voor jou