Fortnite viert LGBT+-gemeenschap met Rainbow Royale

Fortnite viert LGBT+-gemeenschap met Rainbow Royale

Rainbow Royale, een viering van de LGBT+-gemeenschap binnen Fortnite, is nu live.

Boven het eiland prijkt vanwege het evenement een regenboog. In Fortnite Creative kunnen spelers pride-items gebruiken om de maps mee te versieren. Daarnaast zijn er diverse LGBT+-artiesten te horen op de radiostations wanneer er in voertuigen gereden wordt.

Tot slot zijn er diverse gratis items verkrijgbaar in de in-game winkel gebaseerd op LGBT+, waaronder vier verschillende verfbare iconen, een geweerskin en een regenboog-emote.

Meer informatie is in deze blogpost te lezen.

Fortnite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vraag me af, voel je je nu gehoord nu als LGBT+ persoon? ben het zelf niet maar ik vraag me af of de gemeenschap zelf hier wel op zit te wachten. of het echt leuk is om dit soort items te hebben. Ben zelf best kieskeurig in wat voor emblems, stickers en whatever ik gebruik in games. Vandaar de vraag.

0
test

@HunterSeeker ik denk dat iedereen dat voor zichzelf mag beslissen, maar zie genoeg waardering vanuit de community op bijvoorbeeld Twitter.

0

@HunterSeeker Ik bedoel deze opmerking niet slecht alleen ik denk dat de vraag voor jou veel interessanter is wat jij ervaart dat dit tijdelijk in de game wordt gestopt, waarom dat zo is en mogelijk hoe je je er minder aan kan irriteren. Dit gaat tot in de eeuwigheid door zoals het de afgelopen decennia ook heeft gedaan

0
test

Ik word zo moe van al die commerciele bedrijven die maar blijven deugen met LGBT+ aandacht zoeken terwijl het ze alleen om geld gaat.

0
test

@StormFox ja precies, daarom mn vraag hierboven ook. Zit men hier wel op te wachten?

0
test

@HunterSeeker de LBQT,etc. mensen in mijn omgeving zijn het juist spuugzat, omdat door dit soort virtue signaling zij als een zwakke groep worden neergezet die constant hulp en aandacht nodig heeft. Stel dat de situatie omgedraaid zou zijn en grote bedrijven en media constant de hetero groep in het zonnetje zou zetten? Oh, kijk een gratis AK-47 hetero skin, mijn dag is nu helemaal goed. zum kotzen. De beste oplossing om segregatie en dus discriminatie te voorkomen is door mensen niet in duizend hokjes te stoppen en alleen daar op te gaan focussen, omdat het niet boeiend is of iemand hetero, gay, bruin, wit, man, vrouw etc is.

0

Aanbevolen voor jou